De slaapkamers hebben allemaal uitzicht op de bostuin. De warme, comfortabele inrichting verwijst op een subtiele manier naar het buitenleven. De beide slaapkamers op de eerste verdieping hebben een heerlijk queen size bed, beneden bevinden zich twee stapelbedden.

Zowel binnen als buiten is nagedacht over de details en het design. De grote ramen en openslaande deuren halen het buitengevoel naar binnen.

De keuken is groot met een lange eettafel, waarvan het tafelblad een lust is om naar te kijken! De keuken is volledig uitgerust en er staat een grote servieskast.

Eikenhout gecombineerd met groene Mosa tegels geven de badkamers een natuurlijke uitstraling. Compleet ingericht met luxe inloop regendouches, Marie Stella Maris producten en op verzoek heerlijk, zachte handdoeken.

De ruime bostuin is vooral natuur waar ontspanning en beleving centraal staan. Dankzij de ligging van het boshuis, liggen veel faciliteiten om de hoek. En toch voelt dat ver weg als je in het zonlicht onder de bomen zit.